FANDOM


Simon (1960-1967): Ő a legelső a regenerációs ciklusból és az elméletből. Ő egy kedves kitartó és mélyszívű ember aki a TARDIS-ával sose marad ki a legjobb eseményekből.

József (1967-1979): Ő a második a regenerációs ciklusból és az elméletből. Ő az az ember akinek a haja hossző mit ahogy az előzőnek is de neki be van fonva és ő az a bátor és harcias természetű ember aki mindig is arra vágyik hogy olyan harcokba keveredjen amiket csak is ő nyer vagy a társaivaél együtt vagy csak a társai de a lényeg neki az hogy nyerjen.

Zsolt (1979-1989, 1995 Film): Ő a harmadik a regenerációs ciklusból és az elméletből. Neki is hosszú haja van de ő a kevésbé harcias néhányszor komor de még is humoros kedvű ember akinek a küldetéseit soha nem ronthatják 

Csárli Béku (1995 Film, 2015-): Ő a negyedik és talán az utolsó a regenerációs ciklusból és az elméletből. Neki is ugyanolyan haja van mint a többi elődjének de ő a legkedvesebb és legudvariasabb ember akit valaha a regenerálódás hozhatott... A filmben ő a főszereplő még kisgyerekként 12 évesen ahogyan még azt soha nem láthattuk. Néhányszor még agresszívabb is és ő az elődjeivel azonosul a legtöbbet avagy ő a kombináció. Beszédével megtud győzni embereket de azokat már nem tudja akik a TARDIS-hoz vannak kötve vagy akik Humanoid féle Tardisiak. Olyat kiabál másokra hogy az egész szobában visszhangként hallatszana vagy hallatszik.